Η διαδικτυακή προπόνηση απευθύνεται στον αρχάριο αλλά και στο προχωρημένο δρομέα, σε αυτόν που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ, όσο και στον πρώην δρομέα που δεν έχει αγωνιστεί για πάνω από ένα χρόνο. Περιλαμβάνονται επίσης αρχάριοι που προέρχονται από άλλα αθλήματα. Χάρη στον προγραμματισμό των εβδομαδιαίων προπονήσεων , ο αρχάριος δρομέας μαθαίνει να είναι σταδιακά καλύτερος και σταθερός στην εκτέλεση των προπονήσεων.
Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προπόνησης για τρέξιμο είναι ιδανικό για τον ερασιτέχνη δρομέα, δηλαδή αυτόν που τρέχει αβίαστα για 60 'με οποιονδήποτε ρυθμό. Ο αληθινός ερασιτέχνης αυτός προπονείται 3 έως 5 φορές την εβδομάδα από 30 έως 80 χιλιόμετρα. Τέλος, ο ερασιτέχνης δρομέας που προπονείται τακτικά αλλά χωρίς να ανησυχεί για τους χρόνους που τρέχει.

Για τον ερασιτέχνη είναι σημαντικό να προγραμματίσει την συμμετοχή του σε αγώνες σε κάθε απόσταση, προκειμένου να μπορεί να προγραμματίσει τις προπονήσεις του τις κατάλληλες μέρες, λαμβάνοντας υπόψη τα χιλιόμετρα που θα πρέπει να τρέξει στον αγωνα.
Για τον προχωρημένο δρομέα, δηλαδή αυτόν που προπονείται από 4 έως 7 φορές την εβδομάδα, είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί ένα πρόγραμμα προπόνησης από έναν προπονητή. Οι στόχοι που θέτει στην επίτευξη συγκεκριμένων ρεκόρ δεν μπορούν να επιτευχθουν παρά μόνο μέσα από τον ακριβή και προσεκτικό σχεδιασμό των προπονήσεων του. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται ειδικά στη διαχείριση των διαφορετικών προπονητικών μέσων που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των οργανικών λειτουργιών του αθλητή.

ΓΙΑΤΙ ONLINE

Τα διαδικτυακά προπονητικά μας προγράμματα προσφέρουν την ευκαιρία πρόσβασης σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με τη συνεχή και απεριόριστη βοήθεια ενός προπονητή.
Τα προγράμματα είναι δομημένα σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο για προπόνηση. Ανταποκρίνονται στην ανάγκη να διασφαλιστεί η εξέλιξη της προπόνησης για τη βελτιστοποίηση της προσπάθειας σας ενόψει του αποτελέσματος.
Προσεχώς τα προγράμματα θα μεταφέρονται στην πλατφόρμα TrainingPeaks, στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό που μπορεί να συνδεθεί με τα πιο συνηθισμένα αθλητικά ρολόγια στην αγορά, για συνεχή ανταλλαγή πληροφοριών με τον προπονητή σας.
Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να έχετε σε βάθος ανάλυση της προπόνησης σας και της πορείας σας ενόψει του προγραμματισμένου αγωνιστικού στόχου. Μέγιστη αλληλεπίδραση με τον προπονητή που σας ακολουθεί, προπονήσεις πάντα διαθέσιμες στην εφαρμογή και στο GPS σας.