Για να δούμε τι μπορουμε να κάνουμε με τα μαλλια μας!

Για να δούμε τι μπορουμε να κάνουμε με τα μαλλια μας οταν έχουμε μπροστα μας ενα προγραμμα προπονησης και αυτα μας ενοχλούν; Και επίσης ταυτόχρονα πως μπορουμε να συνδυάσουμε και την περιποίηση μαζι;

Πρεπει να μπούμε λίγο στον κόπο να τα προσέξουμε και αυτα γιατι θα είστε κερδισμένοι και οι δυο.
Πρώτα εσείς που δεν θα σας ενοχλούν κατα τη διάρκεια της προπόνησης και δεν θα τα σκέφτεστε κάν και δεύτερον ενα σημαντικο κέρδος θα έχουν και αυτα γιατι έχοντας τα πιασμένα σωστά δεν θα ταλαιπωρηθούν οπως οταν στα γρήγορα κάνετε μια απλή κοτσίδα που με τον αέρα και της συνεχείς αναταράξεις αφυδατώνονται χωρις να το καταλάβετε!!!!!

Οι τρόποι λοιπόν που σας προτείνω ειναι οι εξής:

α) Πάντα θα ήταν καλο να κρατάμε τις φυτρες στο στεφάνι του τριχωτού και στον αυχένα με μια κορδέλα ώστε να νιώθουμε σίγουρες ότι δεν θα μας ενοχλούν τρίχες στο πρόσωπο την ωρα που τρέχουμε!!!!!


"Κορδέλα για δρομείς HEADSWEATS"

 Επιπλέον μας προσφέρει προστασία σε ενα ακόμα σημειο του σώματος που και αυτο το παραμελούμε οπως ειναι τα "αυτιά"που εκτός απο λόγους υγείας χρειάζονται και αυτα την ανάλογη προστασία!!!!
β) Επίσης μια σωστά πιασμένη κοτσίδα εχει αποτελεσματα αποφεύγοντας την αφυδάτωση κατα την διάρκεια μιας σκληρής προπονησης και της ξεσταχιασμενες άκρες.

Μια κλασική κοτσίδα ειναι μια λύση οπως επίσης και μια με μικρο βαθμό δυσκολίας η γνωστή "γαλλική"Και το τελευταίο τιπ που σας προτείνω ειναι:

γ) Βάζοντας λίγο ελαιόλαδο στης άκρες πριν πιάσουμε τα μαλλια μας θα τα βοηθήσει κάνοντας εσείς το προγραμμα σας αυτο θα ενεργεί θετικά προς αυτα καθόλη την διάρκεια!!

Μη ξεχνάτε μετα λούσιμο με χλιαρό νερό για την καλύτερη απομάκρυνση του ελαίου!

Tηλέφωνο

6945894673

Ακολουθήστε μας!